Almere Oosterwold

Oosterwold is een groen, agrarisch gebied tussen Almere en Zeewolde. Hier wordt de indeling van het gebied aan de bewoners overgelaten. Dat betekent dat iedereen op elke plek een kavel mag uitzoeken. Behalve een aantal spelregels zijn er geen beperkingen voor de functie en grootte van de kavel. Dat is uniek in Nederland.

De bewoners bouwen niet alleen de eigen woning, maar gaan ook over wegen en paden, groen, water en de openbare ruimte. Ze moeten dit wel zelf weten te realiseren. E3DV bekijkt met u de mogelijkheden in dit bijzondere plangebied en helpt u bij de verschillende fasen in het proces.

Bouwkundig tekenbureau Oosterwold

In Oosterwold zijn veel zaken nog vrij invulbaar, maar iedereen heeft een Omgevingsvergunning nodig voor de bouw van de woning.
Naast alle documenten voor de vergunning is het ook mogelijk om alles verder uit te werken tot volledige werktekeningen voor de uitvoering van uw project.
Ook bij uw zelfbouwproject in Oosterwold leveren wij goed leesbare tekeningen en indien gewenst bouwbegeleiding.

Bent u benieuwd naar de projecten die wij in Oosterwold hebben lopen? Bezoekt u dan eens onze portfolio pagina!

Omgevingsvergunning Oosterwold

Wij hebben meerdere projecten in Oosterwold mogen helpen bij het uitwerken van de Omgevingsvergunning. Zo hebben wij ervaring opgedaan met alle (soms extra) eisen die de gemeente stelt in dit plangebied. Zo worden er voor de constructie van de woning extra berekeningen verwacht en is er in sommige gevallen een slagschaduw berekening nodig door de nabijgelegen windmolens. Maar ook zijn wij op de hoogte van de verschillende vrijstellingen die er gelden voor particuliere initiatiefnemers.

E3DV heeft met alle benodigde aspecten binnen de Omgevingsvergunning te maken gehad die nodig zijn voor uw woning in Oosterwold, bijvoorbeeld:

  • Omgevingsvergunning
  • Watervergunning
  • Kavelplan, leidingplan etc.
  • Ook leveren wij de BENG berekening en denken actief mee in duurzame oplossingen.

Wij verzorgen alle benodigde documenten voor uw Omgevingsvergunning en dienen deze kosteloos voor u in bij de gemeente Almere. Wij zijn tijdens de beoordeling van de aanvraag het aanspreekpunt, zodat voorkomende vragen adequaat kunnen worden beantwoord en er geen onnodige tijd verloren gaat.

Persoonlijke benadering

Een persoonlijke benadering is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Daarom staan we altijd voor u klaar en kunt met al uw bouwplannen en vragen bij ons terecht.

Meer weten?

Neem contact op met Mark:
06 3950 4552
info@e3dv.nl