Bouwkundig tekenbureau Amersfoort

Bouwkundig tekenbureau E3DV uit Amersfoort zorgt voor uw bouwkundig tekenwerk in iedere fase van het bouwproces.

Bouwkundige tekeningen kunnen voor meerdere doeleinden worden gebruikt. In de ontwerpfase dient een bouwtekening voor het visueel maken van wat er gebouwd moet worden, in overeenstemming met de eisen en wensen van de opdrachtgever.

De bouwkundige tekeningen hebben ook tot doel om de plannen te kunnen toetsen aan de welstandsnota en of het voldoet aan het bestemmingsplan.

Of u een volledig nieuwe woning wil bouwen, of u wilt uw huidige woning verbouwen, de bouwkundig tekenaar bij E3DV beschikt over ruime ervaring om u van dienst te kunnen zijn.

Ook voor kleinere verbouwingen, van aanbouw tot dakkapel, kunt u bij ons terecht.

Bouwkundig tekenwerk en advies

Bouwkundig tekenbureau E3DV levert uw bouwkundig tekenwerk in iedere fase van het bouwproces.
Denk bijvoorbeeld aan:

  • Ontwerptekeningen
  • Bestektekeningen
  • Werktekeningen

Ook voor het tekenwerk voor het aanvragen van een Omgevingsvergunning, volgens de eisen van het Bouwbesluit. Wij kunnen vanaf het ontwerp tot aan de uitvoering het volledige tekenwerk en benodigde documenten verzorgen voor uw project, inclusief de constructieberekeningen.

Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb)

De invoering van de nieuwe Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) komt steeds dichterbij. Na herhaaldelijk uitstel treedt de wet in werking op 1 juli 2023. In de Wkb is geregeld dat het bouwproces beter bewaakt wordt en dat de consument juridisch sterker staat. Het toezicht op de bouw komt in handen van private, gecertificeerde kwaliteitsborgers. E3DV heeft ervaring opgedaan met deze nieuwe manier van werken door meerdere woningbouw proefprojecten uit te voeren volgens de nieuwe Wkb wet. 

Persoonlijke benadering

Een persoonlijke benadering is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Daarom staan we altijd voor u klaar en kunt met al uw bouwplannen en vragen bij ons terecht.

Meer weten?

Neem contact op met Mark:
06 3950 4552
info@e3dv.nl

Bouwkundig advies nodig?

Wilt u meer informatie over wat E3DV voor u kan betekenen? Stuur ons een e-mail via info@e3dv.nl of neem contact met ons op via de contactpagina.