Bouwkundige tekeningen

De bouwkundig tekenaar zorgt voor duidelijke bouwtekeningen in iedere fase van het bouwproces. In de ontwerpfase dient een bouwkundige tekening voor het visueel maken van wat er gebouwd moet worden in overeenstemming met de eisen en wensen van de opdrachtgever.

De bouwkundige tekeningen hebben ook tot doel om de plannen te kunnen toetsen aan de welstandsnota en of deze voldoen aan het bestemmingsplan van de gemeente.

Bouwkundig tekenwerk

Bouwkundig tekenbureau E3DV levert uw bouwkundig tekenwerk in iedere fase van het bouwproces en volgens de gangbare technische standaarden.
Denk bijvoorbeeld aan:

  • Ontwerptekeningen
  • Bestektekeningen
  • Werktekeningen

Ook het tekenwerk voor het aanvragen van een Omgevingsvergunning, getoetst aan de eisen van het Bouwbesluit. Weet u niet zeker of een vergunning nodig is voor uw project? Wij zoeken dit voor u uit en adviseren u in de verschillende mogelijkheden.

Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb)

De invoering van de nieuwe Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) komt steeds dichterbij. Na herhaaldelijk uitstel treedt de wet in werking op 1 juli 2023. In de Wkb is geregeld dat het bouwproces beter bewaakt wordt en dat de consument juridisch sterker staat. Het toezicht op de bouw komt in handen van private, gecertificeerde kwaliteitsborgers. E3DV heeft ervaring opgedaan met deze nieuwe manier van werken door meerdere woningbouw proefprojecten uit te voeren volgens de nieuwe Wkb wet. 

Persoonlijke benadering

Een persoonlijke benadering is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Daarom staan we altijd voor u klaar en kunt met al uw bouwplannen en vragen bij ons terecht.

Meer weten?

Neem contact op met Mark:
06 3950 4552
info@e3dv.nl

Bouwkundig tekenaar nodig?

Wilt u meer informatie over wat E3DV voor u kan betekenen? Stuur ons een e-mail via info@e3dv.nl of neem contact met ons op via de contactpagina.