Bouwtekening aanbouw

Wilt u meer ruimte creëren bij uw woning? Dan kan een aanbouw een goede manier zijn om dit te realiseren.
Er zijn tal van mogelijkheden en opties te bedenken die u kunt toepassen, afhankelijk van uw wensen en ideeën. In veel gevallen kan dit zelfs zonder vergunning. Bouwkundig tekenbureau E3DV zorgt voor een ontwerp van uw aanbouw en gaat na of er een vergunning nodig is voor uw bouwproject.

Vergunningaanvraag aanbouw

Of er een vergunning nodig is voor uw aanbouw, hangt van verschillende factoren af. Zo zijn het bebouwbaar oppervlak, de bouwhoogte, de positie op het erf en de gebruiksfunctie van de aanbouw enkele factoren die zullen bepalen of de aanbouw vergunningsvrij gerealiseerd mag worden. E3DV gaat voor u na of er een vergunning nodig is voor uw aanbouw en bepaalt welke stappen er nodig zijn om uw verbouwplannen te kunnen realiseren.

Voor het aanvragen van een Omgevingsvergunning van een aanbouw heeft uw gemeente professionele bouwtekeningen en constructieberekeningen nodig. E3DV levert deze bouwtekeningen en berekeningen en heeft ruime ervaring met het uitwerken van de benodigde documenten voor een Omgevingsvergunning aanvraag. Zo doen wij ook vroegtijdig onderzoek naar het geldende bestemmingsplan en zorgen wij dat de aanbouw voldoet aan de eisen uit het Bouwbesluit. Wij dienen de vergunningaanvraag tevens kosteloos voor u in, zodat vragen vanuit de gemeente sneller beantwoord kunnen worden en er geen onnodige tijd verloren gaat.

Met bouwtekeningen van E3DV is de kans dat uw aanvraag door de gemeente meteen in behandeling wordt genomen, vele malen groter. Dit bespaart u veel tijd en zorgt ervoor dat u vlot kunt starten met uw verbouwplannen.

Persoonlijke benadering

Een persoonlijke benadering is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Daarom staan we altijd voor u klaar en kunt met al uw bouwplannen en vragen bij ons terecht.

Meer weten?

Neem contact op met Mark:
06 3950 4552
info@e3dv.nl

Bouwkundige tekening aanbouw

Of u nu wel of geen vergunning nodig heeft, het ontwerp dient altijd te voldoen aan de regels van het geldende Bouwbesluit.
Daarnaast zal de aannemer tekeningen en constructieberekeningen willen hebben zodat het duidelijk is hoe het project uitgevoerd moet worden.

E3DV zorgt voor een bouwtechnische uitwerking van het ontwerp zodat uw toekomstige aannemer een correcte en betrouwbare prijsopgave kan opstellen en het bouwproject kan uitvoeren.

Enkele tekeningen die worden uitgewerkt zijn:

  • Situatietekening gebaseerd op gegevens uit het kadaster
  • Plattegronden, Gevels, Doorsneden
  • Funderingsplan, (eventueel) Palenplan, Kapplan
  • Constructieberekeningen en uitgelichte Detailtekeningen

 

Bouwtekening voor uw aanbouw nodig?

Wilt u meer informatie over wat E3DV voor u kan betekenen? Stuur ons een e-mail via info@e3dv.nl of neem contact met ons op via de contactpagina.